duminică, 7 februarie 2010

Rasputin madness

Parte din sub-colectia "Six Faces of Madness"* by Mcfarlane (biensur), Rasputin este o figurina foarte expresiva, mustind de accesorii. Mi-aminteste (din cauza carligelor) de Talisac-ul lui Clive Barker, la fel si atmosfera din Tortured Souls e usor de comparat cu atmosfera astor 6 figurine infricosatoare. Partea cea mai buna este ca... spre diferenta de personajele inventate de Barker, personajele recreate de Mcfarlane chiar au existat. Ceea ce, da, le face al naibii de infricosatoare! Putin nemultumit de scara la care au fost facute (as fi vrut macar un 12 inch), ma declar totusi fericit ca exista. So, Rasputin, welcome... wanna meet Spawn?! :D


De sus in jos, de la stanga la dreapta: Billy the Kid, Rasputin, Vlad the Impaler, Elizabeth Bathory, Atilla the Hun, Jack the Ripper.

Din aceeasi colectie se poate (daca esti norocos) gasi si un set separat de accesorii suplimentare pentru cele 6 figurine. Setul include: arme pentru The Kid, sticlute pentru Rasputin, tors omenesc in teapa pentru Tepes, capete in baltoaca de sange etc.


_____________
* sub-colectie din: McFarlane's Monsters series (3)