luni, 21 septembrie 2009

Shit has never been so close (to my face)

Daca citesti asta si nu ai habar despre ce dracu' vorbesc, rogu-te las-o balta si cauta-ti alt colt de net pe unde sa casti ochii. Pentru cei ce asteptau partea 2 (sau 3) a apocalipsei dupa Vodafone... revin la ceas de seara cu ochii tulburi (de la citit si recitit mailul recent primit) si cu vesti care mai de care mai tulburatoare pentru specia humanoida. Asadar: raspunsul la reclamatia mea (venit prompt, dupa 30 de zile lucratoare) de la echipa(razitii) vodafone sosit azi la ora 6.66 AM incepe clasic cu o multumire retardata si continua cu niste termeni dictati de un avocat surdo-mut. Dupa ce m-am acomodat cu limbajul semi-complex si abstract pe alocuri am ajuns aici: (citez, ce mama dracului)

"Domnule Dogaru, conform paragrafului 6 alineatul 2 din contractul semnat de dumneavoastra si Vodafone Romania SA, “In cazul in care Clientul nu plateste la timp suma facturata, Vodafone Romania poate deconecta/suspenda Clientul de la serviciile Vodafone”. Actualmente, numarul dumneavoastra de telefon 0731.335.*** este deconectat datorita intarzierii achitarii datoriei fata de Vodafone Romania SA." *

Incerc sa imi revin din pumnul invizibil al destinului si ma rezem cu precautie de spatarul scaunului meu (deloc confortabil dar de un design cuceritor). Citesc restul aberatiilor cu frica, reintorcandu-ma din cand in cand la numele Dogaru ce mi se invarte cu tot cu cap in jurul schelet calare pe un cal in flacari. Scheletul sufla intr-o trambita uriasa: "Numarul format nu este alocat...". Este oare domnul Dogaru unul din milioanele de oameni din care se produce Soylent Red? Ce mama dracului e astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????????????????!!!!
Astept mai bine de o luna pentru a primi un raspuns la reclamatiile mele si nici macar numele nu l-au nimerit? Oare chiar sunt ultimul pe scara evolutiva a reclamantilor din Romania? Raspunsul este lipsit de importanta. La fel si restul scrisorii de la nazistii vodafone. Mi se explica pret de 5 paragrafe (adica pana la finalul scrisorii) cum pot sa imi reziliez singur abonamentul. Adicatelea cum sa platesc (in fel si chip) suma de 150 euro si sa imi vad linistit de viata (conform contractului cu Satan). Daca nici acum nu ati inteles o iota... este exact cum trebuie!

Partea doua a povestii vine pe scurt cam asa: factura de pe luna asta este dubla (un fel de razbunare de pe urma reclamatiilor poate) asa ca am cerut explicatii. Explicatiile au venit in fel si chip de la vreo doi acoliti. Partea amuzanta este ca de fiecare data cand sun, trebuie sa povestesc circa 20 -30 de minute tot istoricul mizeriei, ca sa poata intelege (oricine) despre ce dracului vorbesc. Aaaa.. nu! Nu asta e partea amuzanta... ci faptul ca se pierd pe la jumatate (casca.. se foiesc) si tot nu inteleg despre ce vorbesc si mai ales... ce vreau! (rad singur acum; mi-e mila de mine. imi revin) Asadar, ce am invatat azi copii? Ca nu tot ce e rosu se mananca? Mmm.. si asta, dar ceea ce este mai important suna asa: Cacatul care nu se duce ori e prea usor ori este un telefon cu abonament vodafone.

____________________
* Numele si numarul de telefon nu imi apartin