duminică, 12 septembrie 2010

The Thing with superheroes

Nu are rost sa povestesc cat de socat am fost sa primesc (culmea, prin curier nu posta romana!) statueta de la SideShow (nr. 510 din 1000 buc. worldwide) The Thing (50 cm inaltime, polystone)... bucati. Bucatele. Sparta. Nu oricum, ci asa:


Am lasat sa treaca timpul, am uitat. Dar nu chiar de tot. Fantoma unei dezamagiri consistente te bantuie pana cedezi. Nervos. Zis si facut. N-am cedat din putinii nervi ramasi ci am cedat tentatiei de a trece peste dezastrul din cutie. Am pus bucatile sparte la loc, am completat golurile cu poxi si am nivelat cu smirghel fin. Am trecut imediat la vopsit si in nici o ora The Mighty Thing statea in capul oaselor stralucind si mirosind a uleiuri si terebentina. Ceva de genul asta:


Asadar, super eroii renasc din propria cenusa etc. Super eroii raman super eroi chiar daca zac intr-o cutie bucati-bucatele. Si asa mai departe. Daca va plac genul asta de animale, stiti deja ce indrug aici. Dar tot in spiritul asta trebuie deasemeni sa stiti ca orice super-erou are nevoie de cei ce-l numesc asa. Mai mult decat propriile super-puteri sau echipa din care face parte. Ceea ce ne pune intr-o situatie cel putin ciudata: de a crea si mentine in viata supra-oamenii. And that's so super-hero stuff!

Godish like.